29 Eylül 2009 Salı

Alpaka

Bazen gerçekten profil resmimdeki alpakaya benziyorum. Bu arada demin yanlışlıkla italik yazı fontuna bastım, şu an öyle mi yazıyorum bilmiyorum. Eğer öyleyse şiir gibi fonta alpaka falan yazdığımdan dolayı pişmanlık duyacağım. Duymam ya da canım. Belki duyarım sana ne yani bu benim özelim sonuçta.

Bir Ben Vardır Bende Benden İçeru


Böyle ana baba olmasın. Allahım nolur olmasın yahu. Olursa da kuma falan gömelim bi şey yapalım.

Böyle İnsanlar Davar


Aslında benim site başlığım bu olacaktı ama Yeldem yanlış yazmış. Yalnış Yazığm. Hatta bu olacaktı tema resmim. Siyasi hicivle donatılmış, soldan sağa, sağdan sola asi bir biçimde yazılar yazan minik bir dâhi politik olacaktım. Olamadım. Kader kısfmet işte. Ne yaparsın. Allah baba beni böyle yaratmış. Godfather.

Hal Ayi Skender


Hayır, o okuduğunuz "emmanul sheyi domalteyo adebayo" gibi güzide bir fitbolcu ismi değil. O, geçenlerde kült kanal flaş tivide gördüğüm şeyin kod adı. Kodadı. Dün yolda biri beni bi kodadı piiii... Sıçtık konuya.
Halayın sol ucunda "Küçük İskender" var. Kendimi olayın vehametine kaptırıp izlerken pek doğru düzgün çekemedim. Sonuçta çekilen şey televizyon, çektiğim şey k750i. Ya aslında bi de "vehamet" diye sözcük yokmuş ya. Susun lan kırarım ağzınızı yüzünü. Burnunuzu kırarım, kulağınızı ısırırım. Bugün edebiyat dersinde, Osman Gazi'yle ilgili metin okuyor idik, anladık ki o zamanlar herkes birbirini boynundan öpüyormuş. Ede Balı, Osman Bey, Hede Bey, Hödö Bey love-bite içinde kaldı resmen. (o kadar strong bir presence var ki)
Ben sanırım bunu hiç bitiremicem. Fotoğrafı koyayım bari.
Yıllardır yiyomuş bizi resmen yok anarşi yok cinselliği özgür kılan, yaratıcı şiirler falan. Elazığ havasında halay çekmekmiş onu mutlu eden meğersem. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Pi.Es: Şimdi bunu yazdım diye Küçük İskender gelip ağzımı burnumu kırmasın, davadan davaya sürmesin beni. Korktum bak bi an. Sonuçta öğrenciyiz abi, yerimiz belli yurdumuz belli. Dokunmayın bize. Gençler eğleniyor sadece.

Kendimin Arkadaşıyım

Bu kadar iyi anlaşıyorum kendimle. Ancak bu kadar olur. Boş zamanlarımda kendime arkadaş oluyorum.